ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 26-28/11/2021

ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣΑΖ, ΗΑΤΗΑ ΚRIYA KUNDALINI ΥΟGA, PARTNER YOGA, NIDRA YOGA,  ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ για ζευγάρια και αγαπημένους φίλους / φίλες

Στο επίκεντρο, η έννοια του Συντρόφου και της Συντροφικότητας

Οι λέξεις συντροφικότητα και σύντροφος εννοιολογικά σημαίνουν:

Συντροφικότητα, η εκδήλωση αισθημάτων αλληλεγγύης, αλληλοκατανόησης. Το να μοιράζεται κανείς με άλλον τις ίδιες καταστάσεις χαράς, λύπης κτλ.

Σύντροφος: Αυτός/ή που συνδέεται πολύ στενά με κάποιον. Ετυμολογία: «Αυτός που έχει ανατραφεί μαζί με κάποιον άλλον», συντρέφω δηλαδή συν+τρεφω.

Σε αυτό το θεραπευτικό τριήμερο θα μας δοθεί η ευκαιρία να εμβαθύνουμε στις έννοιες του / της «συντρόφου» / «συντροφικότητας» και να τις αναγνωρίσουμε πώς διαμορφώνονται ή και έχουν διαμορφωθεί μέσα στο γάμο μας, στη φιλική μας σχέση, στο χωρισμό μας, στην συνεργασία μας, στην σχέση με τον εαυτό μας.

Η αναγνώριση αυτή, θα ενεργοποιήσει τον Παρατηρητή μας, θα μας φέρει πιο κοντά στον πυρήνα μας και θα διευρύνει τη συνειδητότητά μας για τις ποιότητες που αναζητούμε και προσδίδουμε στις σχέσεις μας.

ΠΟΥ:

Η πανέμορφη Villa Art Skroponeri στην Εύβοια, θα φιλοξενήσει το χαλαρωτικό και συνάμα θεραπευτικό μας τριήμερο.

Τα Σκροπονέρια ή Ακτή Βοιωτίας είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, βρίσκονται στις δυτικές ακτές του Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου και είναι χτισμένα στο βάθος του ομώνυμου όρμου με θέα τον όρμο και το νησάκι Γλαρονήσι.  Είναι ένας υπέροχος οικισμός με άφθονη βλάστηση, δυο πανέμορφες φυσικές λίμνες, την Υλίκη και την Παραλίμνη, εκπληκτική θέα και πεντακάθαρη θάλασσα λόγω των φαινομένων της άμπωτης και της παλίρροιας.

TRAVEL INFO & CHECK IN / CHECK OUT

Check In / Check Out

 • Check In: 26 Νοεμβρίου @ 18:00-18.30 (στις 19.00 ξεκινάμε με την πρώτη πρακτική μας Hatha Kriya Kundalini Yoga)
 • Check Out: 28 Νοεμβρίου @ 15:00

TRAVEL INFO: ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ VILLA ART

Οδικώς: τα Σκροπονέρια απέχουν πολύ κοντά από την Αθήνα περίπου 1ώρα και ο καλύτερος δρόμος είναι να έρθετε μέσω της παλαιάς γέφυρας της Χαλκίδας(Υπάρχει η σχετική πινακίδα, στην Εθνική Οδό όπως στρίβουμε για Χαλκίδα). Η απόσταση είναι μόλις 20 λεπτά από την Χαλκίδα και  άλλο τόσο από την Θήβα.

Προαστιακός Σιδηρόδρομος: η μετάβαση είναι εξίσου σύντομη και άνετη, μέσω του σύγχρονου προαστιακού σιδηροδρόμου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 26/11:  

18.00-18.30  άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια

19.00-20.30  χαλαρωτική πρακτική Hatha Kriya Kundalini Yoga

21.00 Δείπνο

 

Σάββατο 27/11:

08.30-10.00 Πρακτική Ηatha Kriya Kundalini Yoga και Διαλογισμός Preksha.

10.30 Brunch

12.00-18.00 Ελεύθερος χρόνος

12.-12.50 Θεραπευτική συνεδρία Μασάζ

13.30-14.20 Θεραπευτική συνεδρία Sacred Encounter

15.00-15.50  Εναλλακτική Α:  Ενεργειακή Θεραπευτική συνεδρία ή Foot Head and neck massage

15.00-16.30 Εναλλακτική Β Θεραπευτική συνεδρία Τhai Way Body Revitalize

18.30-19.30 Yoga Nidra

20.00 Δείπνο

 

Κυριακή 28/11:

08.30-10.00 Πρακτική Hatha Kriya Kundalini Yoga, Partner Yoga  και Διαλογισμός Preksha

10.30-12.00 Brunch

15.00 αναχώρηση

Μπορείτε πριν την αναχώρηση σας  να κλείσετε κάποια συνεδρία θεραπευτική με τον Holistic Wellness Mentor Νίκο Ντούπη

12.-12.50 Θεραπευτική συνεδρία Μασάζ

13.30-14.20 Θεραπευτική συνεδρία Sacred Encounter

15.00-16.30 Εναλλακτική Α:  Ενεργειακή Θεραπευτική συνεδρία ή Foot Head and neck massage

15.00-16.30 Εναλλακτική Β Θεραπευτική συνεδρία Τhai Way Body Revitalize

TIMΕΣ

Η Villa Art Skroponeri μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα σε 4 διπλά κρεββάτια.

 • 1 Υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο με κρεβάτι queen size και δικό του μπάνιο, 250€/άτομο
 • 2 Υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο με διπλά κρεβάτια τα οποία μοιράζονται ένα μπάνιο, 230€/ατομο
 • 2 υπνοδωμάτια στον ισόγειο χώρο με διπλά κρεβάτια τα οποία μοιράζονται ένα μπάνιο, 230€/άτομο. *Σημείωση το μπάνιο του ισογείου θα το μοιράζονται 3 άτομα και όχι 4.
 • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ info@lifeenlighteningproject.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 0030 6945296908, Νίκος Ντούπης.

*** οι τιμές των επιπλέον θεραπειών που μπορεί να επιλέξει κάποιος δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο του τριημέρου

*** Τρόποι Πληρωμής:

 • 50% προκαταβολή με κατάθεση των χρημάτων στην Τράπεζα Πειραιώς έως 22/11/2021 και εξόφληση με μετρητά μετά το τέλος του τριημέρου.
 • 50%προκαταβολή στον Τραπεζικό λογαριασμό και εξόφληση μέσω Τραπέζης έως 22/11/2021.

 Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου για υγειονομικούς  λόγους Covid 19 και μόνο  τα χρήματα των προκαταβολών θα  επιστραφούν.  

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ YOGA ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Όλα τα επίπεδα πρακτικής και διαλογισμού είναι αποδεκτά, επίσης δεν χρειάζεται να έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία στην yoga για να συμμετέχει. Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσει τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε συμμετέχοντα.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

 • 3 ήμερες / 2 νύχτες διαμονής στην Villa Art
 • Νόστιμα Mακροβιοτικά χορτοφαγικά Brunch και Dinner προσαρμοσμένα στην Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα
 • Yoga mats (μπορεί να φέρει ο καθένας το δικό του yoga mats εφόσον το επιθυμεί). H δική μας πρόταση για λόγους υγιεινής (covid 19) είναι να διατηρεί  ο καθένας για την πρακτική  το δικό του  yoga mat κατά την διάρκεια του τριημέρου
 • Σαμπουάν και αφρόλουτρα
 • Κουζίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί
 • WI-FI
 • Δωρεάν χώρος στάθμευσης στην ιδιοκτησία για 1-2 αυτοκίνητα.
 • Πλυντήριο ρούχων

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ:

 • Να κλείσετε μια θεραπευτική συνεδρία μασάζ, ενεργειακής θεραπείας ή Ταϊλανδέζικης μάλαξης με τον Holistic Wellness Mentor και Ιδρυτή του Life Enlightening Project, Νίκο Ντούπη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας lifeenlighteningproject.com ή Nikosntoupis.com
 • Να επισκεφθείτε την παραλία Σκροπονερίου(5 λεπτά περπάτημα), να εξερευνήσετε την περιοχή των Σκροπονερίων επισκεπτόμενοι τους γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς της Αλυκής, του Αγίου Μηνά, ή την πόλη της Χαλκίδας. Επίσης σε ακτίνα λίγων μόνο χιλιομέτρων βρίσκονται αξιοθέατοι τόποι όπως το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, η γραφική Αράχοβα και ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  COVID 19

 • Χρειάζεται να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό rapid test το οποίο έχει πραγματοποιηθεί 24 ώρες πριν την άφιξη σας
 • Τα δωμάτια καθαρίζονται, απολυμαίνονται και αερίζονται πριν από την άφιξή σας
 • Σε όλους τους χώρους διατίθενται απολυμαντικά χεριών
 • Αποφεύγεται η καθημερινή καθαριότητα των δωματίων σύμφωνα με τις οδηγίες υγείας
 • Ο εξοπλισμός γιόγκα θα απολυμανθεί πριν από τη χρήση. Ενθαρρύνουμε κάθε συμμετέχοντα να κρατήσει τον εξοπλισμό του κατά τη διάρκεια της διαμονής του και να τον φέρει μαζί του σε όλες τις πρακτικές
 • Όλοι οι επισκέπτες καλούνται να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν και μετά από κάθε μάθημα

**Κατόπιν αιτήματος, τυχόν συγκεκριμένα πρωτόκολλα καθαρισμού/απολύμανσης θα εφαρμοστούν προσεκτικά.

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΠΗΣ

Ο ιδρυτής του “Life Enlightening Project” είναι ένας έμπειρος και χαρισματικός Ολιστικός Σύμβουλος Ευεξίας και Ευζωίας. Γεννημένος στην Αθήνα, πριν από περισσότερα από 15 χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία της καρδιάς του, να βοηθήσει και να ενδυναμώσει τους ανθρώπους μέσα από τις σπουδές του στην ολιστική Ευζωία και Ευεξία.

Μέσα από την Συμβουλευτική της Παραδοσιακής Κινέζικης Ευζωίας και Ευεξίας, του Αισθητικού βελονισμού και του  φυσικού Λίφτιγκ, τις  θεραπείες μασάζ, τις  τεχνικές χαλάρωσης στο νερό, τις θεραπείες Reiki,  της Εναρμόνισης των Ενεργειακών Κέντρων,  της Hatha Kriya Kundalini Yoga,  του Διαλογισμού Preksha  και  των οργανωμένων Retreats που συνδυάζουν πνευματικότητα και διακοπές, ο Νίκος Ντούπης ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν νέους, πιο πεφωτισμένους  τρόπους για να  «Αναγνωρίσουν το μονοπάτι του εαυτού τους ».

Ο Νίκος Ντούπης έχει μεγάλη εμπειρία σε μια τεράστια ποικιλία ολιστικών θεραπειών και είναι από τους πολύ λίγους Έλληνες θεραπευτές που έχει βοηθήσει διασημότητες εθνικής και διεθνούς φήμης να φέρουν (περισσότερο) Φως στη ζωή τους.

Nikos Ntoupis

Holistic Wellness Mentor

+30 6945296908

info@lifeenlighteningproject.com

www.Lifeenlighteningproject.com

Life Enlightening ProjectHolistic Wellness Mentor

A 5-DAY RETREAT

By Life Enlightening Project /Nikos Ntoupis

A 5-DAY MINDFUL WORK & ALIGNMENT WITH THE CREATIVE FORCE OF THE FIRE ELEMENT

By Life Enlightening Project / Nikos Ntoupis

Are you familiar with the 5 Elements, their connection with the Seasons’ changing and their importance in the continuity of the Circle of Life within ours? Did you know that the Element of Fire, when acknowledged and aligned within you, ignites Awareness and brings life-changing action, desired results and an actually deep, cleansing transformational? Aka all that you need for the closure of an era in your life and your preparation in order to open another, even more creative and meaningful one? Finally, did you know that the Element of Fire is dominant during the Summer season?

THE EXPERIENCE

In this 5-day Yoga & Meditation retreat in Island, Greece, all self-grow-and-relaxation-combo-vacations aficionados can participate at this 5-day Yoga & Meditation retreat, regardless of the level of practice.

Our daily practice with Yoga Asanas, Mudras, Breathing techniques and various Meditation exercises aim to lead us “work” with the key chakras connected to the Fire Element: the Solar plexus and the Heart chakra. Our aim through this mindfully set-up daily trivia is to achieve a state of awareness on their role into our life and to purify them and reset them by using the Fire Element, in order to connect with our Higher Self and purpose of life.

Throughout the retreat, you allow yourself to reconnect with your inner joy, enthusiasm, nobleness, sincerity and clarity. You also experience a strengthened willpower and a more meaningfulconnectionwithyourbodyandyourself.Mindfulness and deep relaxation are always side benefits!

Do you think it is the best time to get all set for new beginnings you have in mind for a while now? Is it the best moment to re-define your “place of happiness” in this dynamically changing era?

 

THE YOGA RESORT VENUE & THE KOUFONISIA ISLAND

Koufonisi Villas is the most distinguished and exquisite villas complex in Koufonisi Island. The location and the Cycladic architectural design offer calmness, idyllic view and a very sophisticatedyetcozy accommodation aligned with the islands local color and vibe. The yoga resort offers view on the best sandy beach of the island, Pori.

Villa Porithea | Koufonisi Villas

Take a breathtaking look at our definition of paradise on earth and on the Koufonisi Island. Get into the energy surrounding this Life Enlightening Project Retreat:

PARTICIPANTS’ YOGA & MEDITATION EXPERIENCE

 • All levels of experience are welcome; no previous experience is mandatory to participate
 •  Your retreat’s yoga & meditation program is designed in accordance to your specific needs

DAILY PROGRAM

 • 07:00 07:30 MORNING SILENCE MEDITATION (OPTIONAL)
 • 08:00 08:30 BREAKFAST (HERBAL TEA, COFFEE, SEASONAL FRUITS)
 • 8:30 10:00 HATHA KRIYA YOGA PRACTICE
 • 10:00 12:00 BRUNCH
 • 12:0017:00 FREE TIME* 17:00 18:30 HATHA KRIYA YOGA PRACTICE
 • 19:00 20:30 DINNER
 • 20:30 21:15 (apx) EVENING MEDITATION
 • 21:30 END OF THE DAY. FOR YOUR DEEP BODY & MIND RELAXATION IT IS ADVISABLE TO GO TO SLEEP AT THIS TIME

WHAT TO DO IN YOUR FREE TIME

 • Book a session, a therapy or a personal consultation with the Life Enlightening Project Holistic & Wellbeing Mentor, Nikos Ntoupis
 • Explore the Pori beach a true gem only a few minutes away from our Yoga resort (walking distance)
 • Intake the islands magnetic vibes and beauty.

YOUR RETREAT PACKAGE INCLUDES

 

 • 6day/5night stay on the island of Koufonisi, Greece, at our beachfront yoga resort in Pori, the best sandy beach of the island
 • Delicious vegetarian meals and Greek food (tea & fruits, brunch, dinner)
 • Group pickup from Koufonisi Port upon arrival / group dropoff upon departure
 • Yoga equipment (mats)
 • Amenities (soaps & shampoos)
 • Hammam towel as a gift
 • Exclusive use of the yoga shala.

WHO IS NIKOS NTOUPIS

The founder of the “Life Enlightening Project” is an experienced and charismatic Holistic and Wellness Mentor. Born in Athens, Greece, more than 15 years ago he decided to follow his heart’s path and to help and empower people through his holistic and wellbeing studies.

Through Traditional Chinese Wellbeing consultations,Aesthetics acupuncture,Massage therapies,in-water relaxation techniques,Reikisessions, Hatha Kriya and Kundalini Yoga, Preksha Meditation and organized Retreats that combine spirituality and vacations, Nikos Ntoupis introduces to participants new, more enlightened ways on the “Know Thyself” path.

Nikos Ntoupis has a great experience in a vast variety of holistic therapies, and is among the very few Greek therapists that has helped national and international renowned celebrities to bring (more) Light into their lives.

TRAVEL INFO

Check In / Check Out

 • July 24th: Check-in at 14:00 (at 17:00 we start with our first Hatha Kriya Yoga Practice)
 • 29th of July: Check-out at 10:00

* If you arrive prior to our check-in schedule, you can drop your luggage off at the villa and spend your time at the nearby beach or restaurant.

Travel to Koufonisia

There is a ferry connection between Koufonisi and Piraeus port, the main port of Athens. The trip lasts about 8 hours. You can also reach Koufonisi from other islands of the Cyclades like Naxos, Mykonos, Santorini, which receive domestic flights from Athens International airport. Naxos National airport is the closest one to Koufonisi. From there, you can take the Sea Jet ferry, approximately 1-hour trip to Koufonisi. From Mykonos the sea jet ferry to Koufonisia is 1:30-hour trip and from Santorini 2:30-hour trip.

COVID19 SAFETY PROTOCOLE

COVID19

All travelers arriving in Greece are currently required to present documentation of a negative PCR Covid19 test to have 72 hours before entering Greece. In addition, they must complete their PLF on the day before entering and leaving the country, provide detailed information on their point of departure, the duration of previous stays in other countries, and the address of their stay while in Greece, to the following page:

https://travel.gov.gr/#/

COVID19 Health Protocols

 • Rooms are cleaned, sanitized and ventilated prior to your arrival
 • All members and staff use personal protective measures
 • Hand sanitizers are available in all Villas
 • Daily housekeeping is avoided, as per the health guidelines. Room cleaning, towels and sheets change is scheduled once during your 5day stay
 • Our retreat location has even more outdoor time in the naturebased setting
 • Yoga classes will take place at the yoga shala
 • Therapies and massages will take place at the massage pergola. Facilities will be cleaned daily
 • Yoga equipment will be sanitized before using. We encourage each participant to keep their equipment during the retreat and bring it with them in all classes
 • All guests are required to clean and sanitize their hands before and after each class.

 

***On request, any specific cleaning/disinfecting protocols will be implemented carefully.

RETREAT PRICES

SHARED ACCOMMODATION IN DOUBLE OR TWIN ROOM

Lower Level Rooms

 • Queen bedroom with en-suite bathroom1.910 per person.
 • Twin bedroom with single beds and sharing shower bathroom at €1.845 per person.

Main Level – Sea View

 • Queen bedroom with en-suite shower bathroom at €1.980 per person.
 • Twin bedroom with single beds and sharing shower bathroom at €1.945 per person.
 • King bedroom with sharing shower bathroom at€1.945 per person.

SINGLE ACCOMMODATION

Lower Level Room

 • Queen bedroom with ensuite bathroom at 2.800 per person.

Main Level Sea View

 • Queen bedroom with ensuite shower bathroom at €2.870 per person.

PAYMENT TERMS CANCELLATION POLICY

 • Deposit of 35% upon booking.
 • Final payment by May 14.
 • Bookings are fully refundable if cancellations are made until May 14. No refund in case of cancellation after May 14.
 • Full refund in case of retreat cancellation by the organizer.

Nikos Ntoupis

Holistic Wellness Mentor

+30 6945296908

info@lifeenlighteningproject.com

www.Lifeenlighteningproject.com

Life Enlightening ProjectHolistic Wellness Mentor